Hej och välkommen till min blogg!

Här kan du läsa om mig, Anders, en kille i sina bästa år. Jag har valt att starta en blogg för att få dela med mig av min vardag och för att få ge uttryck för mina känslor och funderingar. Tanken med min blogg är att jag också ska kunna få ta del av dig, kära läsare, dina tankar och funderingar och tillsammans kanske vi kan utveckla olika resonemang.

Jag är allätare, både när det gäller mat och intressen. För att börja med maten så gillar jag att experimentera och variera mig allt eftersom jag lär mig nya tips och tricks i köket. Jag har konsumerat ett och annat matlagningsprogram på tv och försöker att efterapa dessa fantastiska kockar som lätt får ihop de mest fantastiska maträtter. Jag provar gärna både kött, fisk, fågel och vegetariskt och en av mina favoriträtter är faktiskt kycklinglasagne med ajvar.

Fritiden lockar

Jag älskar att vara ledig, eller rättare sagt, att inte behöva gå till jobbet. Fritiden är dygnets bästa timmar för mig och jag kan spendera dessa med att reka nya resor både på hemmaplan och utomlands. Budgetbiljetter som ger hög avkastning på naturupplevelser är verkligen bingo för mig. Även sköna storstadssemestrar med lite sköna stadspromenader med botanisering i en bokhandel och lite ”people watching” från ett cafébord är guld värt för min själ.

Jag spenderar gärna min fritid med mina nära och kära men jag trivs även ypperligt i mitt eget sällskap och det kommer jag att skriva mer om här på bloggen. Bra filmer och sköna läsupplevelser kan jag inte få för mycket av, likaså att få beskåda fantastiska idrottsprestationer och annat som adderar guldkant på livstillvaron.

Sociala medier är en fantastisk plattform att nå ut med sina tankar och berättelser från vardagslivet och semestertillvaron. Den digitala sociala världen har också gjort det lättare för oss människor att ta kontakt och hitta likasinnade inom ett visst intresse vilket jag tycker är ypperligt.

AndersBlogg kommer att vara mitt bidrag till den digitala era som vi lever i dag och här delar jag med mig av berättelser som kan inspirera andra till en vardag som de trivs med. Jag trivs ypperligt med min tillvaro och vill också att du ska göra det.

Nämnde jag ekonomi och träning? Jag gillar sunda balanser i livet och för att hitta en jämvikt krävs det att flera av våra byggstenar i det så kallade livspusslet är välbalanserade.

Tack för att du tittade in. Nu vet du lite om mig… och kikar du in med jämna mellanrum så lär du känna mig bättre.